12 Eylül 2012 Çarşamba



Bir kedi mi kedi Sapsarı safran gibi Mercan kayalıklar gibi. Onu yolda bulduk İsmini Mercan koyduk. Miyavlıyor da miyavlıyor Belki kanrı acıkmış İçecek süt istiyor. Aldık onu getirdik Köyden şehire Biraz görgü, Biraz terbiye O bizim kızımız oldu Biz alıştık ona O da bize.. Oturduk dizdize.. Şimdi anne oldu o Biri sarı biri beyez İki yavru verdi bize.. Yavrular süt süt diye Annelerine yalvarıyor Bizim mercan yavrularına Şefkatle bakıyor Sonra miyav miyav miyavlıyor. Annelik büyük bir mucize Bize ibretlek olsun Kim ki hayvanları sever Ona rahmet olsun Sevgi şefkat merhamet Evine bereket dolsun Mercan, zülal, Türkan Mutlu olsun.. Kutlu olsun.

(Profösör ♥)

Kızımın yavruları oldu ♥ :)


Kuzumun yavruları oldu. Çook tatlılar :) İlk önce siyah bebeğimiz doğdu daha sonra beyaz bebeğimiz doğdu :) Mercanımızın doğum yapmasını bekliyorduk zaten. Mesela Mercan gece benim ayak ucumda yatar yani aynı yatağı paylaşıyoruz onunla. Gece heyecandan arada bakarım ona karnını kasılıyor diye gördüğümde korkudan halimi görmeniz lazım :) Doğumu ben dershaneden gelince başladı :) Annemlerede görüyormusunuz beni bekledi falan diyordum :)

Ben bu doğumdan sonra Rabbimin büyüklüğüne daha çok inandım büyüklüğünü daha çok gördüm. Çünkü doğum olduktan sonra mercan öyle bir moda girdiki sanki profosyönel :)

Herşeyini biliyordu :) Fakat yavrularımız olduktan sonra mercan biraz bizden uzaklaştı yavrularının yanından ayrılamaz oldu :) Ama bizi de yaklaştırıyor tabiki :) Yani aslında ben şunu anladımki her insanın her canlının annelik duygusunu tatması gerekiyor. Mercan şuan dünyanın en mutu annelerinden bir tanesi :) ♥

LinkWithin